Nettbutikkløsning fra en av nordens ledende e-handelsleverandører!

Prøv gratis i 30 dager

ingen binding eller kredittkort nødvendig

Kom i gang og øk salget på nett!

Med Vilkas' nettbutikkløsning kan du håndtere alt fra markedsføring og kampanjer, til sikker betaling og levering. Det er allerede over 1600 nordiske nettbutikker som stoler på oss.

Vår lidenskap for e-handel lar deg fokusere på det du ønsker. Vilkas' nettbutikkløsning har alt - sett opp butikken du drømmer om og styr den dagelige driften, enkelt og effektivt.
Din drøm, vår nettbutikkløsning

Vilkas Suksess Program

En unik mulighet

Vil du at e-handels prosjektet dit skal ta av?  Vi velger ut fem lovende prosjekter til suksess programmet vårt.  Vi hjelper til med å sette opp en nettbutikk, eksponerer nettbutikken i vår egen markedsføring i tillegg til å forsterke prosjektet med 10 000 kr i markedsføringsstøtte!

Søk nå - Programmet er åpent for søknader til vi har funnet 5 passende prosjekter!

 

  Les mer og send søknad her

Vilkas kvalitetsgaranti

Vi ønsker å tilby kundene våre en perfekt tjeneste. Derfor gir vi kvalitetsgaranti på nettbutikkløsningen vår: Hvis du ikke er fornøyd med funksjonaliteten i nettbutikksystemet de 12 første månedene av avtalen, får du pengene dine tilbake. Vi holder det vi lover!

Les mer

Vilkas er din beste partner på veien

8,7%
årlig vekst, er gjennomsnittet for Vilkas nettbutikker

I følge e-handelsindeksen, har bedrifter som bruker Vilkas tjenester hatt en gjennomsnittlig årlig vekst på 8,7 %

100%
gjennomsnittlig oppetid

Nettbutikken vil alltid være åpen, takket være en av de mest stabile tjenestene på markedet

1/3
av kostnaden

Vilkas nettbutikkløsning er veldig kosteffektiv sammenlignet med gjenomsnittet i markedet

Vilkas – more than webshops

100% KVALITETSGARANTI

Vi er stolte av å ha fornøyde kunder! Kundene våre er spesielt fornøyde med kundestøtten vår, noe vi har fått mye gode tilbakemeldinger på i kundeundersøkelser. Vi villige tilbyr 100% kvalitetsgaranti på tjenestene vår.

EFFEKTIV SEO

URL'er, meta-tager og image-tager i systemet blir automatisk optimalisert for søkemotorer, og gir høyere rangering i alle de store søkemotorene.

INTERNASJONAL E-HANDEL

Med Vilkas e-handelsplattformen fra ePages har du alt tilgjengelig for det internasjonale markedet. Du kan sette opp butikken til å vise opptil 15 forskjellige språk, systemet er i stand til å ta imot betalinger i alle valutaer og det kan settes opp regioner for å lokalisere betaling og levering. I tillegg kan systemet benyttes til både B2C og B2B salg.

 

Lokal kundestøtte

Vi tilbyr eksperthjelp og gratis kundestøtte til å bygge opp og drive butikken din. På norsk, svensk, finsk og engelsk. Over telefon, e-post og på detaljerte supportsider.

KRAFTIGE INTEGRASJONER

Ferdig integrerte funksjoner for de viktigste partnerne innen logistikk, betalingstransaksjoner, regnskap og markedsføring gjør den daglig driften enklere enn noen gang. Bring, Klarna, PayPal, Consignor Prisjakt og mange fler

PÅLITELIG PARTNER

Ingen skjulte kostnader - det du ser er det du får. Over 1600 nettbutikker i norden stoler på oss. Vi tilbyr 100% kvalitetsgaranti på tjenestene våre.

IMPONERENDE DESIGN

Lag en flott nettbutikk med vårt brukervennlige verktøy. Vi tilbyr store muligheter til å utforme utseende på nettbutikken: Velg fra ferdiglagde motiver, lag ditt eget utseende fra bunnen av eller la oss utvikle et unikt design for deg. Butikken kan også integreres som en del av en Word-Press-side.

Vilkas Blog

Hva gjør at en nettbutikk selger?

Hva er det som gjør at en nettbutikk faktisk selger? Butikken må være enkel å navigere og den må alltid føles sikker å handle i. Ofte blir produktene litt usynlige under en stor bildeslider på førstesiden. På produktsidene mangler det i mange tilfeller tilstrekkelig informasjon om produktene, som kan gjøre at kundene ikke føler seg sikre nok til å gjøre et valg.

Nettbutikkens design - vinner konverteringsoptimalisering eller det visuelle?

Når nettbutikkens utseende utformes, gjelder det å finne en balanse mellom konverteringsoptimalisering og det visuelle. Et bra bilde eller en kul video som fyller hele startsiden, kan gi et heftig inntrykk på besøkende. Men hjelper det for nettbutikkens grunnleggende formål, salget? En nettbutikk kan selvfølgelig være både visuelt imponerende og samtidig selge bra, så lenge helheten er godt gjennomtenkt. 

Beskytt nettbutikken med SSL-sertifikat

Hva er egentlig SSL?

SSL er en teknikk som brukes til å beskytta tilkoblinger mellom internettbrukeren og internettjenestene. Forkortelsen kommer fra engelsk Secure Sockets Layer, men i dagligtale brukes SSL eller HTTPS.

Med en ubeskyttet tilkobling mellom brukerens nettleser og tjenesten, er kanalen som sender all data ubeskyttet og all informasjon kan i prinsippet avlyttes.