Vilkas e-handelsindeks

Vilkas Group publiserer e-handelsindeksen fire ganger i året. Den gir et bilde av hvordan nettbutikkene hos Vilkas utvikles. Våre nettbutikker er stort sett lokalisert i Norden. Vår e-handelsindeks er basert på statistikk fra våre kunders nettbutikker, og har blitt samlet inn siden begynnelsen av 2006.

2018 Q2: Netthandel økte kraftig i andre kvartal 2018

20%

I det andre kvartal 2018 har våre nettbutikker hatt sterk vekst. E-handelsindexen økte med 20% sammenlignet med samme periode i fjor.

Read the latest report

Raporttiarkisto

Vilkas' e-commerce index

Hva er Vilkas e-handelsindeks

Vilkas Group publiserer e-handelsindeksen fire ganger i året. Den gir et bilde av hvordan nettbutikkene hos Vilkas utvikles. Våre nettbutikker er stort sett lokalisert i Norden. Vår e-handelsindeks er basert på statistikk fra våre kunders nettbutikker, og har blitt samlet inn siden begynnelsen av 2006. E-handelsindeksen gir samtidig en idé om kjøpsmønsteret på nettet, baserat på hundretusentalls sluttkunders transaksjoner hvert kvartal.

Hvorfor e-handelsindex

Vår e-handelsindeks er basert på faktisk statistikk samlet inn fra våre kunder og gir et bra bilde på utviklingen. Vilkas Groups viktigste retningslinje er å hjelpe kundene våres å lykkes, og hva er da bedre målestokk for oss alle enn e-handelsindeksen. Med Vilkas e-handelsindeks kan man også vurdeea hele bransjens utvikling i Norden.

Vilkas e-handelsindex perspektiv og mål

Vår e-handelsindeks måler nettbutikenes fremgang og aktivitet. Vår indeks er basert på faktiske tall fra Vilkas Groups kundebase. Dessuten gir den et bilde av sluttkundenes kjøpsmønster på nettet. Vi kommer til å fortsette å utvikle indeksen vår for gi kundene våre et betydningsfult bilde av utvikling innenfor e-handel.

Hvordan vi kalkulerer e-handelsindexen vår

Vilkas e-handelsindeks = [(0,8*Omsetningssindeks) + (1,2*Ordreindeks) + (Snittordreverdi)] / 3

Det som berører Vilkas e-handelsindex er forandringer i omsetning (i euro), forandringer i antall bestillinger i tillegg til snittordreverdien. Av sikkerhetsmessige grunner samler vi ikke inn data om individuelle butikker til  indeksen vår.

For mere informasjon om e-handelsindeksen er du velkommen til å ta kontakt med oss!

Materialet i Vilkas e-handelsindeks, som vises på denne siden, kan brukes fritt så lenge Vilkas Groups navn alltid nevnes som kilde.

Mot fremgang på nettet

Vilkas

Voit perustaa oman verkkokaupan helposti. Käytössäsi on parhaat työkalut ja kumppanit kun valitset Vilkkaan verkkokauppa-alustan. Vilkas verkkokauppatyökalu on yksi Suomen suosituimmista ja käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista.

>> Lue lisää

Share on social media