Forside » Design

Services

Et lekkert, brukervennlig og responsivt design øker konverteringen i nettbutikken. Vi kan lage et design som passer til nettbutikken og bedriftens image. I designet brukes et responsivt tema som gjør at nettsidene er tilpasset bruk på alle enheter.

Under utviklingen tar vi hensyn til ønskene dine. Du kan beskrive med ord hvordan du vil at butikken skal se ut og fungere, du kan også gi oss eksempler eller materiale fra en grafisk designer som vi kan bruke som mal under utviklingen. Med dette som utgangspunkt lager vi designet med funksjonene som finnes i systemet vårt, så det blir lettere å oppdatere utseende i fremtiden, uten å gjøre store endringer på koden.

I denne tjenesten inngår det noe redigering av innholdet(f.eks bilde/tekst redigeringer), maks 4 timer. Dette er i all hovedsak kundens eget ansvar.

Når designet er ferdig utviklet, inngår det også en runde med tilbakemeldinger og korrigeringer før det nye designet godkjennes og implementeres i butikken. Vi gir også en kort innføring i hvordan endringer og oppdateringer kan gjøres i fremtiden.

Share on social media