Etusivu » E-handel som en måte å uttrykke seg selv på

E-handel som en måte å uttrykke seg selv på

Noen hevder at nettbutikker i fremtiden kan bli mer som kunst eller til og med som mote, der nettbutikken blir en del av det personlige varemerket. En nettbutikk er en måte å formidle egne verdier til andre, og det fungerer som en naturlig utvidelse av et eget personlig varmerke.

Allerede nå uttrykker vi oss ved å f.eks. med klær, som kan vise verdier som vi som forbrukere (eller personer) kan identifisere oss med. Tradisjonellt sett har arbeid blitt sett på som en måte å forsørge seg og sine på, og egne lidenskaper er noe man gjør på fritiden, som en hobby. Med unntak av f.eks. kunstere og artister som kan ha en friere livsstil, som mange kanskje beundrer i hemmelighet.

De som jobber med markedsføring tenker ofte på sine målgrupper og prøver å nå frem til dem med et appelerende budskap. Et appelerende budskap kan lages om man har en tilstrekkelig dyp forståelse for målgruppen. Hva er det som motiverer denne gruppen? Hva er deres grunnleggende behov? Maslows behovshierarki kan gi noen rettningslinjer. Mange mennesker balanserer gjennom livet på det andre trinnet i Maslows behovshierarki, "trygghetsbehovet". Mange mennesker i vesten tror at de befinner seg på det øverste trinnet ("behovet for selvrealisering"), men repeterende handlingsmønster og problemer viser noe annet: at trygghetsbehovet trenger oppmerksomhet om og om igjen.

Det betyr så klart ikke at man skal glemme seg selv og sine drømmer. Snarere et håp om at alle skal kunne finne sin "egen greie" og tørre å løpe linja helt ut med det man brenner for. Så du, kreative person, frilanser, kunstner, artist, lifestyle-blogger! Hvis du har et eget uttrykk du vil formiddle til verden, hvorfor ikke åpne en egen nettbutikk!

Det er fullt mulig å starte med å selge kun noen få produkter eller tjenester som passer det personlige varemerket ditt f.eks. i en WordPress-blogg (les mer her).

En nettbutikk kan være et godt verktøy for å uttrykke seg og det kan være en naturlig del av ditt personlige varemerke? Perfekt for freelansere, kunstnere, artister eller hvem som helst egentlig! Har du tenkt på at du også kan selge tjenster du kan utføre som produkter i en nettbutikk? Hvis karrieren din føles kjedelig, ikke si opp riktig enda, prøv i stedet å åpne en nettbutikk ved siden av. Det er uansett mulig å leke med tanken i 30 dager... og helt gratis! Det er ingen grunn til å utsette oppfyllelsen av det du drømmer om å gjøre, så ikke vent!

Start en testbutikk her

Back

Share on social media