Forside » e-handelsindex

e-handelsindex

Vilkas e-handelsindeks

Vilkas Group publiserer e-handelsindeksen fire ganger i året. Den gir et bilde av hvordan nettbutikkene hos Vilkas utvikles. Våre nettbutikker er stort sett lokalisert i Norden. Vår e-handelsindeks er basert på statistikk fra våre kunders nettbutikker, og har blitt samlet inn siden begynnelsen av 2006.

2018 Q2: Netthandel økte kraftig i andre kvartal 2018

20%

I det andre kvartal 2018 har våre nettbutikker hatt sterk vekst. E-handelsindexen økte med 20% sammenlignet med samme periode i fjor.

Read the latest report

Rapportarkiv

Vilkas e-handelsindex

Hva er Vilkas e-handelsindeks

Vilkas Group publiserer e-handelsindeksen fire ganger i året. Den gir et bilde av hvordan nettbutikkene hos Vilkas utvikles. Våre nettbutikker er stort sett lokalisert i Norden. Vår e-handelsindeks er basert på statistikk fra våre kunders nettbutikker, og har blitt samlet inn siden begynnelsen av 2006. E-handelsindeksen gir samtidig en idé om kjøpsmønsteret på nettet, baserat på hundretusentalls sluttkunders transaksjoner hvert kvartal.

Hvorfor e-handelsindex

Vår e-handelsindeks er basert på faktisk statistikk samlet inn fra våre kunder og gir et bra bilde på utviklingen. Vilkas Groups viktigste retningslinje er å hjelpe kundene våres å lykkes, og hva er da bedre målestokk for oss alle enn e-handelsindeksen. Med Vilkas e-handelsindeks kan man også vurdeea hele bransjens utvikling i Norden.

Vilkas e-handelsindex perspektiv og mål

Vår e-handelsindeks måler nettbutikenes fremgang og aktivitet. Vår indeks er basert på faktiske tall fra Vilkas Groups kundebase. Dessuten gir den et bilde av sluttkundenes kjøpsmønster på nettet. Vi kommer til å fortsette å utvikle indeksen vår for gi kundene våre et betydningsfult bilde av utvikling innenfor e-handel.

Hvordan vi kalkulerer e-handelsindexen vår

Vilkas e-handelsindeks = [(0,8*Omsetningssindeks) + (1,2*Ordreindeks) + (Snittordreverdi)] / 3

Det som berører Vilkas e-handelsindex er forandringer i omsetning (i euro), forandringer i antall bestillinger i tillegg til snittordreverdien. Av sikkerhetsmessige grunner samler vi ikke inn data om individuelle butikker til  indeksen vår.

For mere informasjon om e-handelsindeksen er du velkommen til å ta kontakt med oss!

Materialet i Vilkas e-handelsindeks, som vises på denne siden, kan brukes fritt så lenge Vilkas Groups navn alltid nevnes som kilde.

Share on social media