Forside » Google Workspace pakke

Services

Google Workspace pakken inneholder alle verktøy en bedrift trenger, e-postkonto, kalender, office programmer, lagringsplass i skyen og verktøy for videokonferanser.

Hver bruker kan ha egen e-postadresse og det kan opprettes gruppeadresser som flere bruker, f.eks info@eksempel.no eller support@eksempel.no osv.

Google kalenderen integreres enkelt med andre kalendersystemer og mobiltelefoner. Det er også enkelt å dele kalenderen med medarbeidere.

Med Google office programmene kan du effektivt opprette, dele og samarbeide i f.eks tekstdokumenter, regneark eller presentasjoner. Ved å lagre dem i Google Drive kan de åpnes og redigeres fra en hvilken som helst enhet, og det er superenkelt å dele dem innenfor bedriften eller med utenforstående.

Google Meet gir deg et utmerket verktøy for å holde videokonferanser med kolleger eller kunder.

Bedriftens dokumenter lagres alt på et og samme sted hvor automatiske sikkerhetskopiering og virusbeskyttelse holder informasjonen sikker.

Du kan bruke e-posten og kalenderen med hvilken som helst nettleser eller e-postsystem du foretrekker på pc'en, nettbrettet eller mobilen. Gmail fungerer smertefritt med Outlook, Apple Mail og Mozilla Thunderbird.

Share on social media