Forside » Hvorfor Vilkas?

Hvorfor Vilkas?

1. PÅLITELIG PARTNER

Ingen skjulte kostnader! 0ver 1700 nettbutikker i Norden med tillit til oss. Vi tilbyr 100% kvalitetsgaranti på vår tjenste.

2. LOKAL KUNDESTØTTE
Vi har gratis kundestøtte på norsk, omfattende supportsider og eksperter som hjelper deg å bygge opp nettbutikken din.

3. FLOTT DESIGN
Vi gjør det enkelt for deg å sette opp en fin nettbutikk! Vi tilbyr forskjellige alternativer for å få til designet du ønsker i nettbutikken: velg fra ferdige temaer, sett opp ditt eget design fra bunn av, integrer nettbutikken din som en del av en WordPress-side eller la oss utvikle et unikt design for deg!

4. EFFEKTIV SEO
URL'er, metatags og image-tags i nettbutikken optimeres automatisk for bedre rangering i alle større søkemotorer.

5. 100% KVALITETSGARANTI
Vi er stolte over våre fornøyde kunder! Kundestøtten vår har fått spesielt mye skryt når vi har gjennomført kundeundersøkelser. Derfor kan tilby 100% kvalitetsgaranti på tjenesten vår.

6. KRAFTIGE INTEGRASJONER
Ferdigutviklede integrasjoner til mange av de viktigste tjenestene for logistikk, betaling og markedsføring gjør den daglige driften enklere en noen gang. Klarna, Payson, PayPal, Unifaun, Google og mye mer.

7. INTERNASJONAL E-HANDEL
Med Vilkas e-handelsløsning er du klar for det globale markedet. Du kan tilpasse nettbutikken din på opp til 15 forskjellige språk. Hvis du vil kan du også ta imot betalinger i alle valutaer.

Share on social media