Forside » Kundestotte » 3. Logistikk

3. Logistikk

OGOship

OGOship er en lagertjeneste for nettbutikker, som lar deg outsource hele eller deler av produktlageret og logistikk.

Vilkas Mobile

Vilkas Mobile er en mobilapp som du kan bruke til å f.eks. endre lagersaldo for produkter eller plukke og pakke bestillinger. Mer informasjon om appen finner du her.

Bring

Du kan levere varene dine med Bring. Kundene kan velge mellom leveringsalternativene du har aktivert og se prisen for frakt, basert på varenes vekt eller en standardvekt. Prisene blir hentet direkte fra Bring, og du kan skrive ut fraktseddler og etiketter direkte fra systemet.

Unifaun

Unifaun Online Er et komplett og sikkert, intetnettbasert system for transportadministrasjon, som håndterer alle dine forsendelser og transportører på et og samme sted. Du kan integrere nettbutikken din mot Unifaun for å få bestillinger sendt automatisk til Unifaun Online og for å gi kundene dine mulighet til å velge hentested og spore bestillinger med sporingskoder. Her er instruksjonene for å komme igang med Unifaun.

Consignor ShipAdvisor

Med Consignors (tidigere EDI-Soft) tjeneste ShipAdvisor kan du legge til flere leveringsmetoder i butikken. Kundene kan velge mellom disse, ut fra hva som passer dem best. Ved å bruke leveringsadressen og produktenes vekt, kan fraktkostnaden regnes ut i sanntid, også for godstransport. Du kan legge til egne utleveringssteder, som f.eks. din egen fysiske butikk, utover de som allerede finnes gjennom f.eks. Meny og Coop.

PostNord

PostNord Logistics tilbyr leveransetjenester for e-handel i Norden og internasjonalt. Du kan integrere nettbutikken din mot PostNords tjenester for å få ordrene i nettbutikken sendt automatisk til PostNords system, og for å tilby kundene dine muligheten til å velge hentested og spore bestillinger med sporingskoder. Les mer om hvordan integrasjonen fungerer i instruksjonene.

Share on social media