Forside » Kundestotte » 4. Betalingsmetoder

4. Betalingsmetoder

Gavekort

Det kan brukes kupongkoder med en pengeverdi som gavekort, koden kan sendes til kunden som kjøpte gavekortet. På denne siden finner du informasjon om hvordan.

Checkout

Checkout er en betalingsløsning som lar deg ta imot betalinger i nettbutikken med alle finske internettbanker og kredittkort i en og samme avtal. Perfekt om du vil utvide virksomheten din til Finland.

PayPal

PayPal er en populær internasjonal betalingsmetode. Her kan du lese instruksjoner for å sette opp PayPal i nettbutikken.

Payson

Med Payson kan du ta betalt i nettbutikken med kort, bank, SMS og faktura, på en enkel måte. Payson opererer på alle digitale enheter, som nettbrett, pc og mobil. Du betaler hverken oppstarts- eller månedsavgift for å bruke Payson. Eneste du betaler Payson, er avgiften som automatisk trekkes fra din Payson konto, ved en gjennomført transaksjon. Les mer om hvordan du kommer i gang med Payson i nettbutikken.

PayEx

PayEx tilbyr en helhetsløsning for betaling på nett i Norden og Europa. Mange av PayEx tjenester fungerer også globalt. Les her om hvordan du bruker PayEx tjenester i nettbutikken.

Klarna

Klarna Checkout er en betalingsløsning som tilbyr kundene muligheten til å betale ordrene sine i nettbutikken med faktura, direktebetaling eller kredittkort. Kunden blir kredittvurdert før betaling og Klarna håndterer risikoen for betalingsunnlatelse ved fakturabetaling.. Les her hvordan du bruker Klarna.

Share on social media