Forside » Ønsker du å bli nettbutikkeier?

Ønsker du å bli nettbutikkeier?

Har du tenkt på å åpne nettbutikk? Med rette samarbeidspartnere er det enkelt og sikkert. Du trenger ikke tenke på de tekniske tingene, du kan fokusere 100% på å bygge opp nettbutikken med produkter og innhold, skaffe trafikk og selge varene dine. Kundene handler allerede på nettet, og det lønner seg å være synlig der, med egen nettbutikk.

Du kan prøve ut løsningen vår i 30 dager, uten noen forpliktelser eller kostnader. Med full brukerstøtte til din disposisjon. Er det noe du lurer på i forhold til nettbutikkprosjektet ditt, ring oss, så vi kan slå av en prat og finne de beste løsningene for ideene dine.

Vilkas - Nettbutikkløsning for alle som vil lage egen nettbutikk

Vi tilbyr en enkelt skalerbar løsning, for alle e-handelsprosjekter. Løsningene våre er rimelige, og kan oppgraderes til et høyere funksjonsnivå, når som helst. For å teste ut en forretningside er det mulig å starte på et lavt nivå, med lave månedlige kostnader. Etter behov kan det oppgraderes til et utvidet funksjonsutvalg, opp til et funksjonsnivå som kreves av en fullverdig internasjonal nettbutikk. Utforming på butikken kan gjøres selv, ut fra en av malene tilgjengelig i butikken. Det kan gjøres med designverktøyet i administrasjonen eller med CSS kode for ytterligere tilpasninger. Våre eksperter kan også sette opp nettbutikken etter dine ønsker, hvis du benytter en av våre tilleggstjenester.

Vilkas - Den beste måten å lage nettbutikk selv

Effektiv ordrehåndtering, stort utvalg av kjente betalings og leveringsmetoder, mange muligheter for å legge til produktdetaljer og støtte for opp til 13 språk. Alt dette, og mere til, er tilgjengelig gjennom vår nettbutikkløsning. I tillegg har vi førsteklasses brukerstøtte tilgjengelig via e-post eller telefon, inkludert i månedsavgiften, for alle våre kunder.
Vi sørger for at nettbutikken din fungerer teknisk sett og at sikkerheten alltid er oppdatert.

Share on social media