Forside » News » Nye medarbeidere hos Vilkas

Nye medarbeidere hos Vilkas

Vi startet året med å ønske nye medarbeidere velkommen

I begynnelsen av Januar fikk vi tre nye medarbeidere i Vilkas. Marko Herukka (fra venstre) forsterker supportteamet og Tero Kotti og Pekka Piispanen det tekniske teamet. Vilkas består nå av 20 personer. Her kan du se litt mer informasjon om de nye medarbeiderene.

Marko Herukka

Før ansettelsen i Vilkas har Marko lenge vært selvstendig næringsdrivende. Samtidig har han ønsket seg en arbeidsplass hvor han kan bruke sin kompetanse og erfaring innen e-handel i tillegg til språkkunskaper for tekniske oversettelser. Marko endte opp hos Vilkas, hvor han kan hjelpe kunderne med alle slags spørsmål rundt e-handel, noe som han selv har måttet lære seg selv i tiden som selvstendig næringsdrivende. Inntrykket Marko har fått av Vilkas i løpet av de første ukene er positivt. "Jeg har fått inntrykk av at her er det fritt frem til å utvikle seg i den retningen man vil, og det blir også oppmuntret til å følge sine lidenskaper. Marko har også fått inntrykk av at Vilkas virkelig tar godt vare på sine ansatte på mange bra måter, det er etter hans erfaring ganske uvanlig på mange arbeidsplasser nå for tiden. Jag har samme perspektiv som Richard Branson på dette området: 'Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.'", sier Marko.

Tero Kotti

Som uteksaminert programvareingeniør havnet Tero i følge han selv hos Vilkas som en heldig tilfeldighet. Tero har også erfareing innenfor e-handel, da hans tidigere arbeidsgiver var en betalingsleverandør. "Det beste med Vilkas er sammholdet og den positive innstillingen på arbeidsplassen. Alle har tatt godt i mot oss nyansatte fra dag èn. Jeg ser virklig framover til å utvikles innenfor fagfeltet e-handel sammen med Vilkas eksperter."

Pekka Piispanen

Pekka har erfaring innenfor programmering helt sidan ungdomskolen. Pekka havnet hos Vilkas når hans tidigare arbeidsgiver flyttet sin virksomhet til Helsingfors. Han ble fristet av den åpne arbeidplassen og kvalifikasjonene som var nødvendige for å jobbe med Vilkas. Pekka er entusiastisk ovenfor den nye jobben og muligheten til å få utvikles som programmerer. Best hos Vilkas hittil har vært den avslappede atmosfæren og hyggelige arbeidskolleger.

Share on social media