Forside » News » Vi presenterer den nye Klarna Checkout integrasjonen

Vi presenterer den nye Klarna Checkout integrasjonen

Vilkas og Klarna startet en ny type samarbeid, vinteren 2015, der alle Vilkas' nettbutikker får tilgang til Klarna Checkout betalingsløsning enklere og rimeligere ennn noen gang. I denne integrasjonen har vi forbedret betalingsprosessen for sluttkundene og gjort den så enkel og friksjonsfri som mulig. Hele bestillingsprosessen kan gjøres på en og samme side.

Klarna Checkout er inkludert i alle nye Vilkas-butikker (Starter, Mini, Active og Pro). I testversjonen av nettbutikkene er det også en testversjon av Klarna Checkout. Når nettbutikken aktiveres, aktiveres også betalingsløsningen og når Klarna har bekreftet konten, kan butikken ta imot betalinger med Klarna Checkout med en gang.

Prismodellen

Klarnas betalingsløsning for Vilkas' nettbutikker har en meget attraktiv og enkel prismodell. Du betaler ingen faste kostnader, d.v.s. ingen start- eller månedsavgifter, kun et transaksjonsgebyr ved salg.

Klarnas transaksjonsgebyr varierer ut i fra butikknivå og kundens opprinnelsesland:

  Starter Mini Active Pro
Sverige 3.99% 3.99% 2,99% 2.95%
Finland 3.49% 2,99% 2.99% 2,49%
Norge 3.99% 3.99% 3.99% 2.95%
Tyskland 3.99% 3.99% 3.99% 3.49%
Østerrike 3.99% 3.99% 3.99% 3.49%

Optimert for mobilhandel

Klarna Checkouts betalingsløsning er optimert for å være så enkel og friksjonsfri som mulig for kundene. Den fungerer også godt på mobile enheter siden man kan betale uten å fylle inn lange skjemaer eller finne fram kortnummer.

Verktøy for internasjonal handel

Med Klarna Checkout kan du selge til 5 forskjellige land (Sverige, Finland, Norge, Tyskland, Østerrike) med kundenes lokale betalingsmåter og valutaer. Betalingsprosessen er tilpasset og viser automatisk de lokale betalingsmåtene for kunden.

Det er fortsatt mulig å stille inn og velge hvilke land det skal selges til i administrasjonen. Hvis du ønsker å selge til andre land enn de som er dekket av Klarna Checkout, kan du også legge til andre betalingsmetoder.

Les mer

Share on social media