Forside » News » Vilkas utvider til Norge

Vilkas utvider til Norge

Vilkas e-handelssystem er nå lansert for norske kunder.

Vilkas e-handelssystem er nå lansert for norske kunder.

Nordens ledende leverandør av programvare for internasjonal e-handel lanserte i dag tjenestene sine for det norske markedet. Samtidig har bedriftens utseende blitt oppdatert og tjenesten har blitt utstyrt med 12 måneders kvalitetsgaranti.

Vilkas har en sterk posisjon som leverandør av e-handelstjenester i Norden med over 1400 nettbutikker som kunder og et solid system for global e-handel.

I følge Vilkas daglige leder Markku Korkiakoski er det overraskende få nettbutikker som utnytter mulighetene for å selge produktene sine internasjonalt.Den internasjonale konkurransen er hard, og vi vil gjerne hjelpe nordiske nettbutikker med å være godt utstyrt for å hevde seg på det globale markedet, sier han.

I Norden har vi bare sett første bølge av internasjonaliseringen, men da er det desverre ofte at nordiske kunder handler fra utlandet. Vi ønsker å forsterke nordiske forhandlere så de kan nå markeder over hele verden. E-handel er i sin natur globalt, og med vår e-handelsplattform kan kundene våre enkelt selge produktene sine til andre nordiske land og resten av verden, sier Markku Korkiakoski.

Vilkas anbefaler at nettbutikkeiere forbereder seg med f.eks investeringer i markedsføring, for den stadig økende konkurransen om kundene. Mange nettbutikker har forstått at kundeopplevelsen blir viktigere og viktigere for å lykkes på dette markedet. Brukervennlighet og funksjonalitet er med på å skape en god kundeopplevelse, og visuelle elementer i et godt design gjør også sitt for å tiltrekke kundenes oppmerksomhet. Det er bra å løfte frem egen ekspertise i markedsføringen, fortsetter han.

Vilkas har akkurat vært gjennom en prosess med investeringer i eget merke for å nå kunder i flere land. Vi fremhever vår kunnskap om e-handel ved å gi nye kunder 365 dagers kvalitetsgaranti, i tillegg til dette har vi oppgradert vår egen design og merkevare.

Vi stoler på vår egen tjeneste og er stolte over å tilby 100 % kvalitetsgaranti: Er ikke kunden fornøyd med funksjonaliteten i løsningen de første 12 månedene, tilbyr vi pengene tilbake. Vi holder det vi lover, oppsummerer Korkiakoski.

Les mer om kvalitetsgarantien

Share on social media