Forside » Nøkkelferdig nettbutikk

Services

Med tjenesten "Nøkkelferdig nettbutikk" klargjør vi nettbutikken med de innstillingene du vil ha. I tjenesten inngår oppretting og redigering av innstillinger etter dine behov. Innstillingene som blir klargjort er bl.a. leverings og betalingsmetoder, kontaktinformasjon, innstillinger for e-posthendelser og mva.

Vi lager også et unikt design som passer bedriftens image. Designet blir laget responsivt så det fungerer på mobile enheter også. Under utviklingen tar vi hensyn til ønskene dine. Du kan beskrive med ord hvordan du vil at butikken skal se ut og fungere, du kan også gi oss eksempler eller materiale fra en grafisk designer som vi kan bruke som mal under utviklingen. Med dette som utgangspunkt lager vi designet med funksjonene som finnes i systemet vårt, så det blir lettere å endre ting i fremtiden, uten å behøve å endre mye på koden.

Produktene kan importeres fra et regneark. Dukumentet må lages slik at hvert produkt har en egen rad i regnearket. I tjenesten inngår det import av et regneark levert fra kunden. Det lønner seg derfor å samle alle produkter og kategorier ferdig i et og samme dokument.

Oppkobling mot våre partneres systemer er også inkludert i denne tjeneste, men du må selv gjøre avtaler med de av dem du ønsker å bruke. Vi kan rådføres for rett valg av partnere, siden vi kjenner våre partnere godt.

Start din egen nettbutikk med en helt ferdigoppsatt butikk. Det tar ca. 30 dager å ferdigstille etter bestillingen er gjennomført og alt materialet som skal brukes er overlevert.

Share on social media