Forside » Nyheter

Nyheter

The pricing for Vilkas' services will change

We will update the pricing for our e-commerce services from July 1st, 2021. The new prices (VAT 0%) are as follows (previous prices in brackets)

Vilkas Now

Vilkas Suite

OGOships 3PL-lagertjeneste i Sverige

Fjernlager

OGOship har åpnet et 3PL-tjeneste (tredjepartslogistikkleverandør) med lager i Sverige og tilbyr alle Vilkas kunder en kostnadsfri konsultasjonspakke. Forventningene fra netthandelskunder øker. Etterspørselen på leveranser på dagen, lave kostnader og transparens øker siden mange store nettbutikker tilbyr bedre og bedre service. Det kan være vanskelig for små og mellomstore nettbutikker å møte disse forventningene, bl.a. på grunn av lavere fraktvolumer.

Nettbutikkløsningen vår har blitt enda bedre

For oss er det viktig at kundene våre er fornøyde. Før sommeren sendte vi ut en kundeundersøkelse der vi fikk mye gode tilbakemeldinger og ønsker i forhold til funksjoner i nettbutikkene. Ut fra tlbakemeldingene vi har fått, har vi gjennomført noen oppdateringer av nettbutikkenes funksjoner. Oppdateringene inneholder både forbedringer av eksisterende funksjoner itillegg til noen helt nye funksjoner.

Historie om en nettbutikk - Eero Aarnio

Design Eero Aarnio

Når Eero Aarnio blir spurt om hvilken datamaskin han bruker når han designer, svarer han at datamaskinen sitter mellom ørene og blyanten er skriveren hans. Aarnios design med sine tydlige linjer og sterke farger har lenge fassinert både i hjemlandet Finland og i resten av verden. Manga vil kjenner igjen hans klassiske "Ball Chair". Designet i Eero Aarnios nettbutikk taler samme designspråk som de formål den presenterer. Fine produkter fortjener også en fin nettbutikk.

Nye medarbeidere hos Vilkas

Vi startet året med å ønske nye medarbeidere velkommen

I starten av Januar fikk vi tre nye medarbeidere i Vilkas. Marko Herukka (fra venstre) forsterker supportteamet og Tero Kotti og Pekka Piispanen det tekniske teamet. Vilkas består nå av 20 personer. Her kan du se litt mer informasjon om de nye medarbeiderene.

Individuellt SSL-sertifikat for alle våre nettbutikker

Vi har lagt til individuelle SSL-setifikater i alle Starter, Mini, Active og Pro-butikker. Etter denne endringen vil hele nettutikken være beskyttet med SSL-tilkobling og den vil fungere med både https og http. Sertifikatet vises for besøkende med en grønn hengelås og teksten "Secure" (vises på litt forskjellige måter i de forskjellige nettleserne), og https vises i starten av adressefeltet.

Endringer i nettbutikkenes funksjoner

I løpet av våren har det blitt gjort en del endringer i nettbutikkenes funksjoner. Det er lagt til noen nye funksjoner fra Vilkas, i tillegg til at noen av ePages funksjoner er endret på. Vi har også endret tilgjengeligheten for en del funksjoner, så de finnes nå på lavere butikknivåer også, dette har blitt gjennomført etter ønsker fra våre kunder.

Ny Sales Analytics-app er lansert

Sales analytics

Appbutikken har fått en ny Sales Analytics-app, som viser en oversikt over nettbutikkens salgsutvikling. Salgsrapportene gir deg et mer eksakt bilde på salget og gjør det enda enklere å analysere nettbutikkens prestasjoner, noe som gir gode rettningslinjer i utviklingen og markedsføringen av wnettbutikken.

Vi presenterer den nye Klarna Checkout integrasjonen

Vilkas og Klarna startet en ny type samarbeid, vinteren 2015, der alle Vilkas' nettbutikker får tilgang til Klarna Checkout betalingsløsning enklere og rimeligere ennn noen gang. I denne integrasjonen har vi forbedret betalingsprosessen for sluttkundene og gjort den så enkel og friksjonsfri som mulig. Hele bestillingsprosessen kan gjøres på en og samme side.

Vilkas Suksess Program

En unik mulighet

Vil du at e-handelsprosjektet ditt skal ta av? La oss hjelpe deg, delta i Vilkas Suksess program!

Vi velger ut fem lovende prosjekter til suksess programmet vårt. Vi hjelper til med å sette opp nettbutikken, eksponerer nettbutikken i vår egen markedsføring i tillegg til å forsterke prosjektet med 10 000 kr i markedsføringsstøtte!

Søk nå - Programmet er åpent for søknader til vi har funnet 5 passende prosjekter!

DETTE ER INKLUDERT I VILKAS SUKSESS PROGRAM

Sider

Share on social media