Forside » Partnere

Partnere

Vilkas Group samarbeider med mange forskjellige bedrifter som tilbyr tjenester innenfor e-handel(logistikk, betaling, markedsføring osv). Vilkas garanterer at tilkoblingene til alle partnere er av høyeste kvalitet og holdes kontinuerlig oppdaterte. Alle partnersystemer er kompatible med Vilkas system og kan brukes samtidig for å skape en komplett løsning.

Logistikk

Velg en logistikkpartner som kan tilby deg en pålitelig, rask og kostnadseffektiv tjeneste. Prøv å finn ut hvilke leveransemetoder kundene dine foretrekker.

postnord DB Schenker UPS Matkahuolto Posti Nettivarasto

Betaling

Alltfor mange kjøp på nettet avbrytes på grunn av forvirrende og upålitelige betalingsmetoder. Kjøpsprosessen blir ofte ikke gjennomført, når kunden ikke finner sin foretrukne betalingsmetode. Er man ikke oppmerksom på spørsmål om det er tilstrekkelige betalingsmuligheter, kan det påvirke hele virksomheten.

CheckoutKlarnaMaksukaistaMaksuturvaPayExPaytrailPayPalMashDibsNetsEverydayogoneWorldPaySkrillSage Pay

Markedsføring

Våre markedføringspartnere tilbyr avanserte verktøy, som kan hjelpe deg med å få flere kunder til nettbutiken. Digital markedsføring er veldig effektivt innenfor e-handel!

PriceRunner Nosto Google AdWordsGoogle Analytics Tradedoubler Tradetracker Amazon Mitä sais olla Nettimarkkina Hintaseuranta.fi MyyJaOsta.com Meedio Vertaa.fi Snoobi

Fruugo Zef Yandex Market

Share on social media