Forside » Support » Assistent for søkemotoroptimalisering

Assistent for søkemotoroptimalisering

Starter No
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

For søkemotoroptimalisering er det en assistent funkjson i nettbutikken, (SEO Cockpit), som automatisk analyserer hvor bra søkemotoroptimalisering i nettbutikken er og tilbyr praktiske råd om hvordan synligheten i søkmotorene kan forbedres.

 

SEO Cockpit

Veiviseren for søkemotoroptimalisering(SEO Cockpit) finner du i nettbutikkens administrasjon under Markedsføring > søkemotoroptimalisering(SEO). Den viser anbefalinger for optimalisering av butikkens sider og hjelper deg med å følge opp hvordan optimaliseringen av nettbutikken har utviklet seg.

SEO Cockpit forteller deg hvilke tiltak du kan gjøre på sidene, for å forbedre søkemotoroptimaliseringen. Det kan være f.eks. å justere innholdet, forbedre de interne lenkene eller utnytte funksjoner i sosiale medier.

 

Søkemotoroptimalisering av en produktside

For hver produktside og kategori regnes det ut en karakter for søkemotoroptimalisering. Ved å klikke på lenken for søkemotoroptimalisering på produktsiden, får du frem analysen av optimaliseringen for denne siden.

En kontroll av produktsidens optimaliseringen gir deg en punktliste med forslag på hvordan søkemotoroptimaliseringen  av produktsiden kan forbedres:

Share on social media