Forside » Support » Checkout

Checkout

Pro Yes

Checkout er en betalingsløsning som lar deg ta imot betalinger i nettbutikken med alle finske internettbanker og kredittkort i en og samme avtal. Perfekt om du vill ekspandere din virksomhet til Finland. Som kunde hos Vilkas slipper du start- og månedsavgifter hos Checkout. Istedet betaler du en provisjon på 3% av den totale summen for hver ordre, med et tak på 5€/ordre og 100€/måned, samt en fast kostnad på 0,35€/ordre.

Å sette opp Checkout i butikken

Gå inn på menyen Innstillinger > Betaling i administrasjonen, velg "Checkout" som "Betalnigsmetode" og "Lagre". Betalingsmetoden vises siden i listen.

Klikk på lenken "Fullfør" etter betalingsmetodens navn, for å komme til innstillingene.

Ved å klikke på lenken "Registrer deg og bestill Checkout betalingsløsning" kommer du til registreringsskjemaet.

Fyll inn nettbutikkens informasjon og klikk på "Send registrering"-knappen. Når Checkout har behandlet søknaden din, får du tilsendt "Forhandlerens brukernavn" og "Forhandlerens passord", som automatisk fylles inn i de samsvarende feltene. For å aktivere betalingsmetoden i butikken setter du den som "synlig" under Generelt.

Legg til betalingsmetodens logo i butikken

Legg til betalingsmetodens logo, ved å gå inn i menyen Design > Avansert design, klikk på "Sett inn sidelement". Velg Betaling > "Logo for godkjente kredittkort (Checkout)" og trykk på "Sett inn".

Merk! Betalingsmetodens logo vises som standard horisontalt, dette kan endres innstillingene du finner når du logger deg inn på Checkout-tjenesten.

Les mer om tjenesten påcheckout.fi (på finsk).