Deling av handlekurven

Pro Yes

Produkter som har blitt lagt til i handlekurven kan deles med andre. Det kan deles via e-post, Facebook, Twitter eller Google+. En lenke opprettes til den lagrede handlekurven. Ved å klikke på denne lenken, kan kundens venner komme direkte til Handlekurven, med samme produkter.

Delning av handlekurven kan tas i bruk på siden innstillinger > Handlekurvinnstillinger > innstillinger for deling av Handlekurv. Velg hvilke delingsmetoder som skal være tilgjengelige.

Delningen av Handlekurven visas för kunderna i Handlekurven under produkterna:

Deling av handlekurven kan være nyttig når:

• Kunder vil dele sine innkjøp på sosiale medier

• En ansatt må sende ordren til godkjenning til en overordnet

• Et barn vil sende en ønskeliste til foreldre

• En kunde ikke er helt sikker, så kan handlekurven sendes tll egen e-postadresse, for å gjenomføre kjøpet på et senere tidspunkt

Delte handlekurver og e-postadresser for mottakere lagres ikke i butikken.

Du kan legge til eget innhold i e-postmeldingen under innstillinger > E-post hendelser > Annet >  Dele handlekurv. Som standard sendes kun lenken til handlekurven i e-postmeldingen.