Elisa chat

Pro Yes

Du kan tilby kundeservice med Elisa Chat-tjenesten. Meldingsvinduet vises i butikken hvis noen fra kundestøtte er innlogget på meldingstjenesten og kan da besvare spørsmål på direkten i nettbutikken.

Start å bruke tjenesten

Les mer om tjenesten på https://elisa.fi/elisachat (på finsk).

Du kan registrere deg hos Elisa chat under Markedsføring > Livezhat > Start gratis prøveperiode.

Bruk tjenesten i nettbutikken

Når du har mottatt innloggingdetaljene, fylles de inn på siden Markedsføring > Livezhat. Hvis du bruker flere språk, kan du ha forskjellige ID'er for hvert språk.

Elisa chats egne admininnstillinger

I Elisa chats egne innstillinger må en innstilling fjernes. Den finner du når du er logget inn under Settings > Organization Settings > Integration Codes for... > Advanced > Load Livezhats jQuery. Den må fjernes for å fungere i nettbutikken.

Når tjenesten er aktivert og personal fra kundeservice er innlogget, vises meldingsvinduet for kunden, nederst i høyre hjørnet av skjermen.