Hvordan kan jag bruke Google Webmaster Tools

Pro Yes

Google Webmaster Tools ("Verktøy for nettansvarlige" på norsk) er en tjeneste som kan brukes til å sende nettstedskart til Google, se informasjon om trafikken på nettstedet ditt, hvilke søkeord som brukes og eventuelle feil på nettstedet.

Logg inn på Google Webmaster Tools

Logg inn på Googlesverktøy for nettansvarlig med Google-kontoen din og legg til et nettsted. Etter at du har fylt inn din nettstedsadressen, velger du  fanen for"Alternative metoder" og klikker på "HTML-tagger".

Kopier metataggen og lim den inn i administrasjonen under innstillinger > Generelle innstillinger > Avanserte innstillinger og lagre. Sidebufferen må deretter oppdateres under innstillinger > Generelle innstillinger > Sidebuffer ved å klikka på "Oppdatere nå"-knappen.