Hvordan slette en variasjon av et produkt?

Pro Yes

Selv om en produktvariasjon blir satt til usynlig, i innstillingene, vil alternativet være synlig på produktsiden, hvis det blir brukt en nedtrekksmeny, for å velge variasjoner. For produkter med variasjoner i nedtrekksmenyer, vises alle variasjonene som er opprettet for produktet i menyen. Alternativene forsvinner ikke automatisk hvis lagernivået er null eller hvis produktvarianten döljs. Menyen viser alltid alle variantene av produktet.

Hvis en produktvariant skal fjernes fra menyen, må man først gå inn på  Produkter > [produkt] > Varianter > Produktvarianter velg variantene som skal slettes og klikk "Slett". Etter dette er det også nødvendig å gå inn på Produkter > [produkt] > Varianter > Varianttilleggsfelt , ta bort variantene og "Lagre", for å fjerne variantene helt som valg for kunden.