Kan fraktavgiften bestemmes ut fra vekten på produktene?

Pro Yes

Fraktavgiften kan settes basert på produktenes vekt. Avgiften kan økes stegvis ved vektøkning av den komplette bestillingen. For å kunne gjøre dette må vekten for hvert produkt i butikken angis, om det ikke allerede er gjort. Obs: Om ingen vekt er registrert for et produkt regnes vekten for produktet som null.

Opprett en ny leveringsmetode

Opprett en ny leveringsmetode ved å gå inn på menyen Innstillinger > Levering > Leveringsmetoder, og “Legg til”. Skriv inn navnet du vil bruke for leveringsmetoden i det tomme feltet på siste rad og velg "Vekten på produktene i handlekurven" som Type i nedtrekkslisten, lagre til slutt.

Angi leveringsmetodens innstillinger

Åpne den nye leveringsmetoden ved å klikke på navn og velg Innstillinger. Angi vektgrensene og priser for hver gruppe.

Velg hvilken vektenhet du vil bruke i nedtrekkslisten. Lagre den første vektgrensen med pris og lagre. Når du har lagret kommer en ny rad opp, og du kan legge til neste vektgrense.