Etusivu » Support » Last ned temaet Sport

Last ned temaet Sport

Pro Yes

Vårt Sport-tema er et moderne, rent og responsivt tema. Du kan laste ned temaet og benytte det i nettbutikken din ved å følge instruksjonene nedenfor.

Egenskaper

• I headeren øverst med svart bakgrunn er det et tekstfelt for "tjenestløft", i tillegg til andre relevante lenkar for bruk av nettbutikken.
  • Megamenyen i navigasjonsfeltet er helt ny.
  • På startsiden øverst er det plass til en bildekarusell, som er enkel å oppdatere selv.
  • Under bildekarusellen kan det løftes frem kategorier. På en større skjerm får 3 kategoribokser plass ved siden av hverandre. Flere kan også legges til, men de vil da havne på en ny rad.
  • Under kategoriboksene er det plass til en tekst (Lang beskrivelse 1). Tekstinnhold er viktig for søkemotoroptimering.
  • Under teksten kan det løftes frem produkter.
  • Under produktboksene er det plass til en tekstseksjon til (Lang beskrivelse 2). I demobutikken har vi som lagt til til vår Instagram-feed som et eksempel. Dette kan gjøres med utenforstående tjenester, som f.eks. lightwidget.com.
  • I sidefoten finnes bl.a. lenker til forskjellige informasjonssider, kontaktinformasjon og sosiale medier.

På mobilskjerm er den øverste headeren kompakt og menyen åpnes bak en hamburgerknapp. Ved å klikke på hovedkategorien, åpnes også underkategoriene.

Demobutikk

Du kan hvordan temaet ser ut for kundene i denne demobutikken: https://sport.vilkasstore.com

Brukerveiledning

Du kan legge til temaet i nettbutikken din ved å følge instruksjonene:

1. Last ned temaet til datamaskinen din: VilkasSport-1.3.theme
  2. I administrasjonen fra menyen Design > Mina motiver klikkar du på knappen nederst på siden, "Importer motiv" og velger temafilen som du akkurat lagret.
  3. Huk av for "Skriv over startsiden ved import" hvis du vil at temaets eksempelinnhold for startsiden også skal importeres til butikken. Legg merke til at det overskriver det eksisterende innholdet på førstesiden. (Kopier ditt eget innhold som en sikkerhetskopi fra siden Innhold/kategorier > Dataarkvisning > Generelt).
  4. Når temaet har blitt last inn i butikken, finner du det nederst i listen på siden Design > Mina motiver. Herfra kan du se foorhåndsvisning, redigere og/eller aktivere temaet, så det blir det gjeldende temaet i butikken.

Hvis du prøver et nytt tema, kan det være lurt å lagre eventuelle designkoder fra feltet Innstillinger > Generelle innstillinger > Avanserte innstillinger > HTML Head-område. Koder i dette feltet påvirker alle temaer og designer i butikken og kan derfor skape problemer med nye temaer, hvis det fortsatt ligger koder fra tidligere design her.

Hvis temaet bare skal testes fra siden Design > Mina motiver, uten å aktivere temaet, kan designkodene fra overnevnte Head-område flyttes til et element i det aktive temaet. I temaets sidefot kan det legges til et "Text (HTML)"-element og designkodene fra Innstillinger > Generelle innstillinger > Avanserte innstillinger > HTML Head-område, kan kopieres over til dette midlertidige elementet. På denne måten vil de bare påvirke dette temaets design og det vil være enklere å teste andre temaer.

Redigering

1) Legg til og endre bildekarusellen fra Innhold/kategorier > Dataarkvisning > Generelt i feltet "Lang beskrivelse". Mer instruktioner om funktionen här.

2) På siden Innhold/kategorier > Dataarkvisning > Layout velger du følgende innstillinger:

3) På siden Innhold/kategorier > Dataarkvisning > Bilder i det første bildefeltet kan det lastes opp bilder for kategoriboksene på startsiden, kategoriboksene opprettes automatisk for kategorier som har det første bildet. Obs! Ta bort avmarkingen for valget "endre størrelse ved opplastning" før du laster opp bilder. Anbefalt størrelse for bildene er 500 x 500px.

4) På siden Innstillinger > Generelle innstillinger må feltet Mobilvisning: Ikke bruk, velges. Temaet er responsivt og behøver ingen separat mobilvisning.

5) Produktbildernes zoomfunksjon bør ikke brukes og det stiller du inn under Produkter > Produktinnstillinger > Bruk zoomfunksjonen for produktbilder: Nei.

Fullfør designet

Fullfør desiget på siden Design > Avansert design. Øverst til venstre legger du inn dine egne løfter i stedet for eksempelteksten i temaet. I sidefoten legger du til egne lenker til sosiale medier og andre egne lenker.

Velg farger i headeren og andre områder (gjelder også fargen for tekster og lenker) så de passer med andre fargevalg i butikken. Legg merke til at forhåndsvisningen i designverktøyet ikke alltid viser butikken eksakt, det er derfor alltid lurt å sjekke butikken når det er gjort endringer, så du kan se hvordan kundene faktisk vil se butikken.

Installering av temaet som en ekstratjeneste

Hvis det føles for vanskelig eller om det tar for mye tid å legge inn et nytt tema, kan du bestille implementering av et tema fra oss som en ekstratjenste for 2950kr (u/mva). I denne tjenesten inngår implementering av temaet i butikken din, vi legger til logoen din og vi bytter ut farger så temaet passer imaget til butikken. Større endringer av temaet inngår ikke i denne tjenesten, men større endringer kan gjøres med en separat avtale.