Legg til en bildeserie i nettbutikken

Pro Yes

Om du ønsker å ha en bevegelig bildeserie f.eks. på startsiden i nettbutikken, kan du legge det til med "App"-verktøyet.

Legg til en bildeserie som en app

Slideren kan legges til på f.eks. startsiden ved å gå inn på Innhold/kategorier > Dataark visning > Generelt > Lang beskrivelse. I menyraden til høyre er det en knapp for å legge til en "App". Ved å klikke på denne kan du legge til en app. Samme "App"-verktøy finnes også på flere andre steder hvor du redigerer innhold.

I vinduet som åpnes velger du appen som heter "????Innholdsreglage" (Content slider).

Når du har lagt til appen, kan du laste opp bildene du vil vise og sette opp innstillingene.

Du kan enten velge fra de bildene du har i filhåndtereren, eller klikke på "laste opp filer" for å laste opp bilder direkte fra datamaskinen din.

Når du klikker på bildet du vil bruke og så velger "Bruk" legges bildet til i slideren.

De bildene du har lagt til, vises da til venstre i innstillingene for slideren. For hvert bilde finnes knapper for å "lenke", "redigere" og "ta bort" bildet som vises når du beveger markøren over bildets navn. Du kan forhåndsvise bildefremvisningen til høyre og ovenfor kan du stille inn hvordan bildene skal vises, som f.eks. om de ska byttes automatisk.