Forside » Support » Nyhetsbrev til nettbutikkens kunder

Nyhetsbrev til nettbutikkens kunder

Starter No
Mini No
Active Yes
Pro Yes

Nyhetsbrev kampanje

For å kunne sende nyhetsbrev, må det opprettes en kampanje under Markedsføring > Nyhetsbrev. Meningen er ikke å opprette en ny kampanje for hver melding, men det er vanlig å ha minst en kampanje for nettbutikken. Det kan være lurt å opprette forskjellige kampanjer for ulike målgrupper, som f eks forskjellige kundegrupper (forbrukere/foretak) eller språkgrupper.

Kampanjeinnstillinger

Angi nyhetsbrev kampanjens innstillinger under Markedsføring > Nyhetsbrev > [kampanje] > Generelt. Her kan f.eks. navn og e-postadresse for avsenderen av nyhetsbrevet legges inn.

Legg til mottagare

Legg til mottagere av nyhetsbrevet for kampanjen under Markedsføring > Nyhetsbrev > [kampanje] > Adressater. Du kan legge til individuelle adresser, eller hele kundegrupper. Adressene fra en kundegruppe kopieres til nyhetsbrevet ved å velge kundegruppen i menyen og klikke "Lagre".

Skriv en melding

Lag nyhetsbrev under Markedsføring > Nyhetsbrev > [kampanje] > Nyhetsbrev ved å først angi navn og ID for meldingen, så lagre. Klikk på navnet for å komme til sette opp og skrive nyhetsbrevet.

Glem ikke å legge til en lenke i slutten av meldingen hvor kunden kan si opp abonnementet på nyhetsbrev.

Før du sender nyhetsbrevet ut til kundene, kan det være lurt å sende en test til din egen adresse, så du kan se hvordan det ser ut og om lenkene virker som de skal.

Share on social media