OGOship

Pro Yes

OGOship er en lagertjeneste for nettbutikker, som lar deg outsource hele eller deler av produktlageret og logistikk. Integrasjonen sender nettbutikkens bestillinger til OGOship, som tar hånd om leveransen til sluttkunden. OGOship har lagerlokaler i Sverige, Finland og Estland.

Bruk OGOship i nettbutikken din

For å kunne bruke tjenesten trenger du ID og passord fra OGOship. Fyll inn denne informasjonen på siden Innstillinger > Logistikk/lagertjenester > OGOship.

Sett opp ved hvilken status ordrene skal sendes til OGOship på fanen "Avanserte innstillinger".

Velg for hvilke leveringsmetoder ordrerne skal skendes til OGOship på fanen "Leveringsmetoder".

Produktinnstillinger

Hvis det er ønsket kan man outsource bare en del av produktene til OGOship. I produktinformasjonen finnes en fane for "OGOship" der man kan bestemme om produktet skal bruke OGOship eller ikke.

Søkeord: dropshipping, drop shipping, drop-shipping, 3pl, logistikk, outsourcing, lager, lagerhold