Payson

Pro Yes

Med Payson kan du ta betalt i nettbutikken med kort, bank, SMS og faktura, på en enkel  måte. Payson opererer på alle digitale enheter, som nettbrett, pc og mobil. Du betaler hverken oppstarts- eller månedsavgift for å bruke Payson. Eneste du betaler Payson, er avgiften som automatisk trekkes fra din Payson konto, ved en gjennomført transaksjon.

Bruk Payson i nettbutikken

Først må du åpne en bedriftskonto hos Payson, for å kunne motta betalninger. Gå inn i menyen Innstillinger > Betaling > Payson> Innstillinger, der kan du fylle inn brukerdataen for PaysonKontoen.

I menyen Innstillinger > Betaling > Payson > Tilleggsinnstillinger kan du endre hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige gjennom Payson, og om du vil tilby kundene dine PaysonGaranti. Her kan du også endre innstillingene for å aktivere fakturaer og endre tekster som vises i kassen og på Paysons betalingsside.

Slik vises teksten "Beskrivelse av varene kunden kjøper - teksten vises på Paysons betalingsside":

I menyen Innstillinger > Betaling > Payson > Betalingsform kan du velge om du vil at kunden aktivt må klikke seg videre til Paysons betalingsside fra kassen i butikken, eller om du vil send kunden automatisk dit.

Legg til Payson-logoen i butikken

På siden Design > Avansert design kan du velge å sette inn et nytt sideelement og under emneområdet "Betaling" finnes fire forskjellige alternativer for å vise Payson-logoen butikken din.

Håndtering av bestillinger

Når en kunde har betalt sin ordre med Payson, vises informasjonen om betalingen ved å gå inn på seksjonen "Payson" for bestillingen.

Når kunden har valgt å betale med faktura, opprettes fakturaen når du sender ordren til kunden. Som standardinnstilling sendes fakturaen automatisk når du markerer bestillingen som "Sendt". Dette kan også gjøres manuelt, ved å velge den betalningsstatus "Send bestilling og opprett en faktura (SHIPORDER)" og klikk på "Oppdatere betalingsstatus".