Forside » Support » Tema: Vilkas North

Tema: Vilkas North

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Vilkas North er et responsivt tema for nettbutikken, som kan installeres direkte fra nettbutikkens administrasjon. North-temaet har muligheter for friere redigering enn de øvrige temaene i temabutikken, som krever spesifikke innstillinger. North er et diskrè og behagelig tema hvor du kan legge inn farger og stil med egne bannere og produktbilder.

Mobilvisning og meny

 

Vilkas North-temaet er enkelt å installere i nettbutikkens administrasjon fra siden Design > Mine motiver og deretter "Legg til et nytt tema" nederst på siden.

Når temaet er lagt til, vil det vises nederst i listen over temaen i butikken og derfra kan du redigere temaet med lenken "Start avansert design". Du kan endra fargene, bildene og opprette nye sidelementer. Merk at forhåndsvisningen av designet kan se litt annerledes ut enn det gjør når du ser det i butikken. Det er alltid best å se sluttresultatet via lenken "Se nettbutikken".

Installering av temat som en ekstratjeneste

Hvis det føles vanskelig eller tar for lang tid å legge inn dette nye temaet, kan du bestille implementering av temaet fra oss for 2950kr (eks. moms). Inkludert i tjenesten inngår implementering av temat nettbutikken din, vi legger til ønsket logo og bytter farger på temaet så det passer imaget ditt. Større endringer av temat er ikke inkludert i denne tjenesten, men detter er nødvendig kan vi lage en separat avtale om dette arbeidet.

Share on social media