Vilkas Mobile

Pro Yes

Vilkas Mobile er Vilkas egne mobilapp som du kan bruke til å f.eks. endre lagersaldo for produkter eller plukke og pakke bestillinger. Idén bak appen er at du skal kunne håntere arbeidet på lageret ditt med plukking og pakking av bestillinger og vareleveranser, med mobilen eller nettbrettet.

Appen finne nå kun for Androidenheter. Den kan installeres fra Google Play: installer Vilkas Mobile her.

Når appen er installert kan du  finne den igjen på enheten din med dette ikonet.

Under Innstillinger > Brukeradministrasjon > Administratorer må du først opprette en ny administratør.

I instillingene for den nye administratøren finnes fanen "Vilkas Mobile", der kan du stille inn hvilke rettigheter brukeren skal ha. Første gangen appen brukes må QR-koden skannes fra innstillingene som da overfører brukerinformasjon og rettigheter, samt hvilken status bestillinger skal ha for å vises i appen.

Når appen blir startet opp, kommer du til oppstartsskjermen. Der finner du en meny for innstillinger øverst til venstre og hovedvalg for bestillinger, produkter, kunder og statistikk.

Under "Produkter" kan det søkes og blas gjennom butikkens produkter, i tillegg til å endre lagersaldo om det f.eks. har kommet en leveranse til lagret eller hvis det har blitt solgt et produkt utenfor nettbutikken.

Under "Kunder" kan det søkes og blas gjennom butikkens kunder. Når en kunde åpnes, vil man kunne se kontaktinformasjon, bestillingshistorikk og nederst kan man også ringe eller sende e-post direkte til kunden.

Under "Statistikk" velger du tidsintervall for å se salgsstatistikk i et stolpediagram og en tabell med salgssummer. På eksempelbildet nedenfor er "dette året" valgt og resultatet er gruppert etter "måneder".

I statistikkrapporten kan også en tidsperiode mellom to forskjellige datoer velges.