Vilkas Tracker mobilapp

Pro Yes

Vilkas Tracker er en android-app som lar deg håndtere og følge ordre direkte i mobilen.Last ned appen fra Google Play-butikken. Selve appen er kostnadsfri og finnes på norsk, svensk, engelsk og finsk. Språket i appen blir det samme språket som er innstilt på android enheten.

Lataa Vilkas Tracker Google Play -kaupasta

Hvordan anvende VilkasTracker

Opprett en Vilkas Tracker-bruker ved å gå inn på menyen Innstillinger > Brukeradministrasjon > Vilkas Tracker brukere.

En bruker kan ha to roller:

• Salg betyr at brukeren har tilgang til butikkens salgsrapporter.

• Lager betyr at brukeren kan håndtere ordre og oppdatere lagerbeholdningen.

Tilknytt Vilkas Tracker til nettbutikken i menyen Innstillinger > Brukeradminnistrasjon > Vilkas Tracker brukere > Innstillinger.

• Tast inn hemmelig nøkkel som du bruker for å logge inn fra en smarttelefon.

• Skann QR-koden med Vilkas Tracker (eller legg inn butikkens adressen) i appens Innstillinger.

• Start viser deg en liste med ordrer der du kan velge hvilken ordre du vil behandle.

• Resultat-tracker viser plukke- og pakkestatistikk (bl.a. plukkede ordre og tid brukt per ordre)

• Salg viser salgsstatistikken (i dag, i går, denne uken, forrige uke, denne måneden, forrige måned)

• Innkommende produkter lar deg oppdatere produktenes lagersaldo

• Innstillinger er stedet du kobler butikken til appen

Plukke ordre med VilkasTracker

Begynn med Start, for å vise listen over ordre. Velg ut ordren som skal behandles. Her kan du se hva ordren inneholder. Velg det produktet som skal plukkes og informasjon om produktet og mengden som er bestilt vises. Når produktet plukkes markeres det som som plukket. På denne siden kan man også velge å ringe kunden, legge til en kommentar på følgeseddelen eller endre ordreraden.

Ikonenes funksjoner i ordrelisten
  • Pil til høyre - Ny ordre som kan plukkes

• Grå handlekurv - Ordren plukkes allerede av en annen bruker. Ordren kan ikke velges.

• Gul handlekurv - Egen ordre som har blitt avbrutt.

• Gul boks - Egen ordrer som har blitt plukket men ikke pakket.

• Hvit boks - Ordre plukket av en annen bruker. Alla brukere kan velge den for pakking.

• Grå boks - Ordren pakkes allerede av en annen bruker. Ordren kan ikke velges.

• Hvit sirkelpil - Ordren har produkter som har gått til restordre.

hyllplassvisning

Man kan legge til hylleplass som produktinformasjon. Dette hjelper plukkeren til å finne produktet fortere. Du fyller i f.eks. "Hylleplass" i innstillingene for "Attributt for produkt". Hylleplassen fylles siden inn ved å velge fra menyen Produkter > [produkt] > Generelt. Om du legger inn hylleplass, er informasjonen tilgjengelige for produktene i Vilkas Tracker. Hylleplassen kan også legges til med Import/Export-funksjonen. Kolonnen for hylleplassen i csv-filen blir da "VTExtraInformation".

sende følgeseddelen med e-post

Når ordren er ferdig pakket kan man sende følgeseddelen som en pdf-fil med e-post til kunden. Funksjonen aktiveres på menyen Innstillinger > Brukeradministrasjon > Vilkas Tracker brukere > Innstillinger. Følgeseddelen som sendes til kunden lagres, og kan finnes under menyen Bestillinger > [bestilling] > Dokument

Innkommende produkter

Produktenes lagersaldo kan enkelt holdes oppdaterte med Vilkas Tracker. Med funksjonen Inkommende produkter finne produktene enten ved søk eller ved å lese av strekkoden med mobilens kamera.

For å kunne lese av strekkoden må koden lagres for produktene i feltet "Produktkode (f.eks. EAN)" på siden Produkter > [produkt] > Generelt.

Rapporter og statistikk

Vilkas Tracker lar deg se statistikken både på mobilen og i butikkens administrasjon. På mobilen vises en rapport for all brukerdata i Vilkas Tracker. Denne statistikken viser trafikken for forskjellige tidsperioder, så de kan sammenliknes. I administrasjonen vises mer detaljert data i menyen  Bestillinger > Vilkas Tracker. Her kan også gjennomsnittlige data vises, og sammenliknes med hver enkelt brukers registrerte data.

Vilkas tracker raportit

Vilkas tracker käyttäjän raportit

Salgsstatistikk

Med funksjonen Salg kan du se rapport på salg og antall ordre de siste dagene, ukene og månedene.