Forside » Vilkas Now

Vilkas Now

Vilkas Now

Vilkas Now er en vakker, smidig, brukervennlig og moderne nettbutikkløsning. Den passer for deg som vil starte B2C-nettbutikk, raskt og enkelt. Vilkas Now er et godt alternativ for både e-handelsveteraner og for deg som vil starte din første nettbutikk. Det er lett å redigere innholdet i nettbutikken med intuitiv drag-and-drop funksjonalitet. Utseende kan velges fra en rekke responsive temaer, som du kan endre med fargene som passer til din bedrift. 

Vilkas Now er som et ferdighus, det er bare å velge farger og male, så kan du møbelere med akkurat de produktene du vil ha der.

En bevinget brukeropplevelse, både for forhandler og sluttkunde

Vilkas Now er smidig og friksjonsfri i bruk, både for deg og dine kunder. Butikkens intuitive administrasjon, med innebygd hjelp og ledetråder, gjør det mulig å starte nettbutikk med ett vingeslag, til og med for nyklekte nettbutikkeiere. Nettbutikken som vises for kundene fungerer like sømløst på stor skjerm som på mobil og den er vakker som en kolibri.

Enkelt å få et bra design

Velg et av de ferdige designtemaene, bytt ut fargene så de passer imaget til bedriften din og så var det gjort, butikkens responsive design er klart. Lett som bare det! Over hodet ingen kunnskap om koding er nødvendig.

Under kundestøttens beskyttende vinger

Now er både lett i bruk og intuitiv. Du trenger ingen kunnskap om koding og det går derfor heller ikke ann å ødelegge noe i butikken ved et uhell. Hvis du skulle trenge hjelp eller tips, har du også vår gratis kundestøtte en telefonsamtale eller en e-post unna.

 

>> Mikä on Suiten ja Now’n ero

>> Now Faq

>> Tutustu Vilkas Suiteen

Share on social media