Forside » Vilkas Suite

Vilkas Suite

Vilkas Suite 

Vilkas Suite er et omfattende og mangesidig nettbutikksystem med uendelige redigeringsmuligheter. Du kan lage og sette opp butikken selv, sammen med Vilkas eller en tredjepart, for å få design og funksjonalitet til å møte dine behov. Plattformen egner seg både for B2C og B2B netthandel. Vilkas Suite kan sammenlignes med et hus som skal innredes  med alle bekvemmeligheter, men har samtidig vegger som kan flyttes på.

Fullt mulig med tilpasset design

Takket være ferdigutviklede designtemaer kan du få til en fin butikk, uten store anstrengelser. Men du kan også utvikle et mer spesifikt og spesialtilpasset design, selv hvis du klarer eller sammen med Vilkas eller noen andre som tilbyr webdesign-tjenester

Butikk for både forbrukere og bedrifter

Ved å benytte funksjonaliteten med kundegrupper og prislister, kan du sette opp en fleksibel B2B nettbutikk som også kan selge til forbrukere. Med innlogging og kundekonto kan bedriftskunder se akkurat de prisene du vil at de skal få se, med eller uten mva.

Bredt partnernettverk

Suite sjarmerer med sin fleksibilitet. Med et omfattende nettverket av partnere har vi bygget opp Suite med mange forskjellige integrasjoner. Dette gjør det enkelt å legge til nye tjenester og funksjonaliteter i nettbutikken, om det skulle være en av de mest populære betalingsmetodene på et spesielt marked, effektive markedsføringskanaler eller de største produktportalene. 

Vilkas Suite er plattformen som møter dine behov.

Share on social media